In memoriam

 

Het is een trieste dag voor iedereen die …………

 

…………… Marjolijn heeft gekend en haar van nabij heeft meegemaakt. Nog niet zo heel lang geleden maakte Marjolijn deel uit van een groepje super-enthousiaste dames, die ons gemengd Shantykoor kwamen versterken. Vriendelijk, creatief, goedlachs en altijd in voor een praatje, zó kennen wij haar inmiddels allemaal. Marjolijn genoot van het zingen en wij genoten van haar. De Maatjes wisten dat zij een zwaar gevecht aan het leveren was.

“Ik doe mijn best en wil zo lang mogelijk bij jullie blijven zingen, want dit geeft mij weer wat energie en ik vind het zingen ook zo heel erg leuk,” zei ze tegen mij. Een paar weken geleden,  op onze repetitieavond, vroeg zij het woord en meldde aan de verbijsterde koorleden dat het einde van haar leven in zicht was. Ze wilde nog wel proberen om een paar keer te komen zingen, maar het is haar helaas niet meer gelukt.  Het werd te zwaar voor haar. Droefheid overschaduwt ons allen. Bij ons eerstvolgende optreden zullen we met een speciaal gevoel voor haar zingen.

Lieve Marjolijn, dank je wel dat je een tijdje ons Maatje bent geweest. Je bent nu van je pijn verlost en je hebt je welverdiende rust. Je zal altijd in onze  herinnering blijven. “Want…eens een Maatje…altijd een Maatje!” Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar de familie. Wij wensen allen heel veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit grote verlies.

Rust in vrede, lieve Marjolijn.

Namens het bestuur en de koorleden van Shantykoor De Vlaerdingse Maatjes

 

 

Geef een reactie