Aanmonsteren?

"De Vlaerdingse Maatjes"

Aanmonsteren?

Vanwege onze zeer volle agenda met optredens kan onze "bemanning" wel enige versterking gebruiken.
Jong of oud, (ex)-directeur of krantenjongen, dun of dik, grijs of kaal, Vlaardinger, Schiedammer, Rotterdammer, Rijnmonder  etc.etc., dat is ons allemaal om het even. We zijn gewoon heel laagdrempelig. En we maken er totaal geen punt van dat je niet de broer van Pavarotti bent.
Vriendschap, plezier en sfeer staan bij ons koor zeer hoog in het vaandel geschreven. Op repetitieavonden en tijdens optredens straalt het plezier er vanaf en is gezelligheid troef, terwijl we toch heel serieus bezig zijn.   
Heb je belangstelling? Aarzel dan niet en maak een afspraak met de secretaris om eens op een repetitieavond geheel vrijblijvend sfeer te komen proeven. Wij voorspellen u: "U gaat nooit meer weg".

Oók hebben wij de uitdrukkelijke wens om onze groep muzikanten uit te breiden. Speelt u accordeon of een ander muziekinstrument en lijkt het u iets om in een shantykoor te spelen, laat dan wat van u horen.

Neem voor nadere informatie direct contact op met de secretaris Cock Eijkenbroek, tel. 010-4742339/06-53393000 of stuur een email naar c.eijkenbroek@kpnplanet.nl.

Zorg dat je erbij komt................................................................bij de "Maatjes" moet je zijn !!!

  • ©2016 De Vlaerdingse Maatjes
  • Ontwikkeld door BURO210