21 september ’23

ZC De Wilgenborch

Vandaag geen hoge temperaturen, maar enige bescherming tegen de gestaag neerdalende regen was wel noodzakelijk. De Wilgenborgh stond nog niet eerder in ons programma. De kennismaking was vriendelijk. De zaal zat al vol verwachting te kijken naar de bedrijvigheid van de opbouwploeg. Met veel plezier zongen wij de liedjes tot de pauze. Lopend tussen het publiek maakte ik met diverse bewoners een praatje. Veel liedjes hoorde men voor het eerst. Dat begreep ik niet want het zijn al jaren bekende zeemansliedjes. Drie heren aan één tafel spraken mij aan. Het bleken drie generaties te zijn met een deels varende achtergrond. Men was blij met het feit dat het geluid niet zo hard stond. Goed gedaan Leen! Vanwege het tijdschema konden wij in het tweede deel van ons optreden niet alles zingen. De mensen waren onder de indruk van Sierra Madre en van Bora Bora . Wederom een compliment voor de zuiverheid van ons zingen. Leuk om te horen.

Leen kwam nog even met een politiepet en een fluit de ‘ woonboot’ in het gareel brengen en dat bracht een lach op het gezicht van de gasten. Ook ‘ Ketelbinkie’ werd luid meegezongen. Met ‘ Tabé tabé ik moet weer naar zee’  werd ons optreden beëindigd.

Een leuk optreden en zeker een kans om hier volgend jaar naar terug te keren. Goed gewerkt Maatjes. Tot zaterdag bij Jan en anders tot dinsdag.

John, PR

Geef een reactie