Tekstscherm

Gisteravond beleefde het koor een historisch moment. De boeken konden in de koffer blijven. Een digitaal tekstsysteem kon worden  geïntroduceerd dankzij de door Fonds Schiedam Vlaardingen en Stichting de Groot Fonds verleende subsidies.

De presentatie vond plaats tijdens al weer de laatste oefenavond van dit kalenderjaar. Met trots werd de aanwezigen de nieuwe aanwinst gepresenteerd , het zag er super professioneel  uit. Hans v.d. Kleij, de aanjager van dit project, had alles mooi opgesteld, zodat wij er direct mee konden gaan werken. Het was prettig zingen en het doorscrollen van de liedjes op het tekstscherm verliep glad en vlotjes.

Dit samenzijn zou tevens een avond worden van hoor en wederhoor door middel van de bekende hearing. Enerzijds een mooi middel  om het bestuur in staat te stellen een aantal besproken zaken of ideeën aan de leden voor te leggen en  anderzijds kunnen de leden naar voren brengen wat er onderhuids bij hen leeft. Een goede strategie om  wildgroei of mogelijke onvrede te voorkomen.

Nog even gezellig napraten met elkaar waarna deze oefenavond in het Tolhuis werd besloten met het elkaar toewensen van `prettige feestdagen`.

Geef een antwoord