Onderscheiding

 

Op de Nieuwjaarsinstuif van 3 januari j.l. werden 2 leden  voor het voetlicht gebracht vanwege hun bijzondere verdiensten voor “De Vlaerdingse Maatjes”.


Leden die er vanaf het allereerste begin in september 2004 bij zijn geweest.
Theo Egging treedt op de Algemene Ledenvergadering van maart a.s. af als bestuurslid en penningmeester en dan heeft hij deze functie 10 jaar tot volle tevredenheid uitgeoefend. Mede dankzij het werk van Theo heeft de vereniging een meer dan gezonde financiële buffer opgebouwd.

Bas Jonkman is van meet af aan onze materiaalman geweest. Al die jaren is Bas vrijwel elke dinsdagavond en bij vrijwel elk optreden in de weer geweest met auto/aanhanger om het koor te voorzien van de nodige ondersteuningsattributen om te kunnen zingen. Aanhangwagen uitladen en weer inladen, geluidsinstallatie opstellen en weer afbreken etc.etc., een fysiek best zware klus. En Bas verzuimt zeer zelden, in 2016 was Bas zelfs bij alle optredens present! Daarnaast heeft Bas ook nog 4 jaar deel uitgemaakt van het bestuur.

Theo en Bas werden beiden benoemd tot Lid van Verdienste, hetgeen gepaard ging met de nodige versierselen zoals een oorkonde en voor de dames was er uiteraard een bloemetje.

Vanaf deze plaats Theo en Bas van harte gefeliciteerd met dit Lidmaatschap van Verdienste. Het is jullie van harte gegund. We hopen jullie nog lange tijd in ons maatjes-midden te mogen hebben.

 

Geef een antwoord