Maart 13

Zorgcentrum De Es

Woensdagmiddag, het heeft even geduurd, maar uiteindelijk stonden we hier voor ons tweede optreden van dit nog jonge jaar. Geteisterd door hagel, wind en slagregens beklommen we de ‘Es-heuvel’  en betraden het gebouw.

Grote tegenstellingen zag je hier. Een enorme lobby tegenover een aantal kleine zalen. Maar gezellig was het zeker wel. Beneden was onze kleedruimte , prima hoor, al kostte het wel enige moeite om de codering van de diverse toegangspoorten te ontcijferen.

Het was tevens voor onze geroutineerde dirigent zijn eerste performance bij het optreden van de Maatjes. Even inzingen en na een welkomstwoord van de gastvrouw, steeg ons koor met veel inzet en enthousiasme, al zingend naar aanvaardbare hoogte. Het geestdrift vanuit de zaal was bemoedigend en er werd veelvuldig gedanst en meegezongen. Onze dirigent lag goed in de belangstelling van een aantal bewoonsters en werd veelvuldig bij hun plezier betrokken. Ook de complete orkestbak deed goed van zich horen en het samenspel was aangenaam voor ieders oren. Fred deed goed werk aan de knoppen en met ‘ het kleine café aan de haven ‘ besloten wij tot ieders tevredenheid dit optreden.

John Bekker

 

(tik de eerste foto aan voor een uitvergroting en vervolgens volgt een dia-show)

Geef een reactie