Home

logo

"De Vlaerdingse Maatjes"

We mogen weer .............................

Ons geduld is door de corona-pandemie wel heel erg lang op de proef gesteld, maar sinds een paar weken herleven weer de "oude tijden". Wat hebben we die wekelijkse clubavonden 20 maanden lang gemist. De eerste paar repetities was het nog een beetje onwennig maar gaandeweg kregen we het oude muzikale ritme weer te pakken. 

Dat opent voor jou, beste shantyliefhebber, de mogelijkheid om eens tijdens een repetitieavond van ons koor geheel vrijblijvend sfeer te komen proeven. En misschien was je daarvan nog niet op de hoogte, maar zowel zangers als zangeressen zijn bij ons shantykoor van harte welkom. Ben je van plan langs te komen, graag van tevoren een telefoontje naar onze secretaris Cock Eijkenbroek, tel. 06-53393000.

Aarzel niet, waag de stap een keer!

Dames in het koor !!

Ons koor heeft na ruim 20 maanden van stilstand vanwege de corona-pandemie haar activiteiten weer opgepakt en we hebben gelijk maar uitgepakt met een PRIMEUR.  NIEUW is dat we nu óók  het actieve lidmaatschap van het koor open hebben gesteld voor DAMES.  De eerste "schapen" zijn al over de dam!!

Wie nog meer neemt de uitdaging aan? Wil je wat meer weten over het lidmaatschap van ons koor, dan verwijzen wij je naar de pagina "Aanmonsteren".

CD's

Natuurlijk heeft elk zichzelf respecterend shantykoor CD's uitgebracht, dus óók wij. Onze  eerste CD "Voor de mast" was redelijk snel uitverkocht  en ook de voorraad van onze tweede CD "Vissen voor ons brood" slinkt zienderogen. Achttien populaire nummers uit ons repertoire staan op deze CD. Voor slechts € 10,-- wordt deze CD uw eigendom. Een mailtje naar ons bestuurslid Bert Steenbergen via bmsteen@caiway.nl  en u krijgt te horen hoe u in het bezit kunt komen van deze CD. 

Wij wensen u bij voorbaat veel luisterplezier toe.

Onze thuishaven

Al 17 jaar is het Tolhuis onze thuishaven, het clubgebouw van de Volkstuinvereniging de Zuidbuurt aan de Zuidbuurtseweg 6 in Vlaardingen. Elke dinsdagavond van 19.30 uur tot ca 21.45 uur repeteren we in het Tolhuis. Loop gerust, geheel vrijblijvend, eens binnen om bij ons sfeer te proeven. Vriendschap, plezier en sfeer staan bij ons zeer hoog in het vaandel geschreven. Op repetitieavonden en tijdens de optredens straalt het plezier er vanaf en is gezelligheid troef, terwijl we toch heel erg serieus bezig zijn.