Gastenboek

Gastenboek

"De Vlaerdingse Maatjes"

11 reacties

 1. Beste mede-maatjes,
  Via dit gastenboek wil ik mijn waardering uiten aan al degenen die het 2019 nieuwjaarsbuffet hebben verzorgd.
  Het was in één woord verruuuuuukkelijk, om je vingers bij af te likken!!!!

  Jullie koormuzikant, Cees Boutestein.

 2. Hallo Maatjes,
  Namens Marianne en John bedanken wij alle Maatjes voor hun warme opvang n.a.v. het overlijden van onze dochter. Het is heel belangrijk dat je in zulke vreselijk moeilijke tijden weet, dat er begrip is en veel medeleven en dat het nog een lange tijd zal duren alvorens wij weer wat kunnen genieten. Terecht zei een koorlid…een Maatje ben je er voor elkaar..in goede tijden, maar ook als er zulke ellendige dingen gebeuren….Eens een Maatje…áltijd een Maatje..! Dank jullie wel, allemaal.

 3. Beste Maatjes en vissersdames,

  Het was vandaag, 22 december, het laatste optreden van 2016 en jullie stonden al weer voor de 7e keer bij de Aida-Prima.
  Het was voor mij de eerste keer dat ik als kerstman voor dit prachtige koor mocht staan en ik moet zeggen, het was een hele ervaring. Bij een aantal mooie liedjes liep het water in mijn baard of dit de tranen waren of dat het door de warmte kwam weet ik niet. In ieder geval mijn complimenten omdat jullie daar weer iets moois hebben neergezet en wederom een schitterende indruk hebben achtergelaten.
  Ik wil jullie bedanken voor de vriendschap en de samenwerking van het afgelopen jaar en spreek de wens dat we dit nog lang op deze manier mogen beleven.

  De kerstman

 4. Beste Maatjes ,
  Hierbij een wat verlate reactie van deze kant. Allereerst bedankt voor de prachtige foto’s.
  Onze klanten en wij ook hebben jullie oergezellige optreden enorm gewaardeerd. Het hoogtepunt voor ons was natuurlijk dat het VARi team mee mocht zingen, echt tof dat jullie dat toestonden. Wij hebben ieder geval in overweging om jullie voor een volgende editie van de VARi familiedag opnieuw uit te nodigen.
  Graag tot een volgende keer,
  Richard Middendorp

 5. Ja, het is al weer effe geleden, de Pompoenfair op vtv Ons Belang.
  Dat ik daar nu pas wat over schrijf komt omdat ik al die tijd nog een beetje op de tuin gewoond heb en daar heb ik geen behoorlijk internet. Wel lekker rustig.
  Die Pompoenfair was een geweldige dag met een heel goede sfeer, ook tussen de koren. Met het weer hebben we geweldig geboft, alle spullen droog op kunnen bergen en ook de dagopbrengst van al die verkopen liet een brede glimlach op ons gezicht achter. Kortom een dag om te herhalen begreep ik van de vele loftuitingen van beide kanten. Alleen ga ik het anders aanpakken, ik zorg dat ik vaste bediening krijg op zo’n dag, heb een hoop lekkere dingen gemist. Gelukkig kwam Bas met het laatste biertje aan voor mij, ik heb net als vele anderen genoten van die dag.
  Ahoi Mannen, in ieder geval bedankt voor jullie medewerking.

 6. Mooie website van jullie, ik woon pas in Vlaardingen en kwam Lieuwe tegen, gaat natuurlijk over zijn passie beginnen!
  Als oud collega van hem heb ik hem succes gewenst met deze bijzondere en fijne hobby. We zien elkaar ongetwijfeld nog een keer in deze wereldstad.
  Groetjes, Dick den Boer

 7. Beste Vlaerdingse Maatjes,
  Gefeliciteerd met jullie mooie website, ik heb het met veel plezier gelezen, jammer dat jullie voor mij een beetje te ver weg wonen, anders kwam ik vast een keer kijken en luisteren, heel veel succes gewenst met jullie komende optredens, en veel groetjes
  Dian Dijksterhuis.

 8. Maatjes, mooi dat jullie de website in een nieuw jasje hebben gestoken. En zo verrassend Vlaardings! Zo blijf je up-to-date en nodigt het uit om vaker in te loggen. Gefeliciteerd.

  Mari van der Giessen
  Webmaster, Shantykoor Vlaardingen

 9. Ahoi alle mede-maten,

  Bravo voor onze nieuwe website en zeker voor Buro210 en de maatjes die hier veel tijd aan hebben besteed naast repetities en optredens. Driewerf hoera!!!

  Maatje Cees Boutestein

 10. Beste Vlaerdingse Maatjes, bedankt voor de fijne samenwerking. Wij wensen u veel succes toe en hopen dat het met de website ook allemaal gaat lukken!

Geef een reactie