De een gaat, de ander komt…………….

 

Vier jaar maakte Bas Jonkman op zijn geheel eigen wijze deel uit van het bestuur. We hebben Bas in die tijd leren kennen als iemand die onder alle omstandigheden rustig blijft.

 

Jonkman-BasWe gaan dat missen. Bas gaf enige tijd geleden aan dat hij zich volledig wilde gaan concentreren op zijn andere taak binnen het koor, die van materiaal- man en steun en toe- verlaat van geluidsman Theo v.d. Water.  Altijd als eerste arriverend op de plaats van het optreden bouwde hij samen met Theo en andere, wisselende , krachten de geluidsinstallatie en het decor op.
En ook als laatste gingen zij huiswaarts !! Hardwerkende, stille krachten die zich pas een kop koffie gunden wanneer alles opgesteld stond. Krachten waar een sprankelend koor niet zonder van kan. Bas, heel  erg bedankt voor de fijne bestuursjaren en veel plezier in jouw “nieuwe” functie.

DSC01020De één gaat, de ander komt, zo gaat dat in het verenigingsleven. We prijzen ons zeer gelukkig dat we Hans van der Kleij bereid hebben gevonden deze opengevallen plaats in te nemen. Hans draait al enkele maanden als proef mee in het bestuur en in die periode is Hans al opgevallen met zijn heldere en nuchtere kijk op bepaalde verenigingszaken.  We gaan daar een hoop plezier aan beleven.

Geef een antwoord