Augustus 12

Cruiseterminal

CTR  Queen Elisabeth.

Hoe vroeg is vroeg? Heeeel  vroeg!  Om kwart voor acht in de auto zitten om de rit naar Rotterdam Zuid te maken.  Zó vroeg en ook nog op de zondag, dat betekent alle verkeerslichten op groen en nauwelijks verkeer op de weg.  Aanrijdend over de Erasmusbrug kon je de  ‘Koninklijke Dame ‘ al zien liggen. Even kijken waar de maatjes zijn. Nou dat was even zoeken, want we waren wel met een zeer klein groepje. Lieuwe nam de dirigentenbaton ter hand; Theo het geluid; John de laptop en …gaan met die banaan. Een geluk dat de akoestiek zo goed is in de vertrekhal en dat gaf ons groepje body.  De passagiers bleven geamuseerd staan luisteren en fotograferen, alvorens de gids haar bordje omhoog stak en met luide stem riep…Please follow me…! Want de bussen wachten niet.

Heel even werd een pauze ingelast, maar aangezien het schip al leegliep brachten wij de resterende liedjes met verve ten gehore. Echt een compliment aan de  aanwezige Maatjes.

Daarna snel inpakken en wegwezen om nog wat te genieten van het mooie weer en de rest van de zondag.  Hopelijk staan er de volgende keer wat meer Maatjes op de rol. Ook als je deze optredens niet zo leuk vindt, of je hebt geen zin, of niet echt een andere dringende reden… er  wordt wel op je gerekend !

John

Geef een reactie