25 juni 2022

Watersport Vennemeer (Kaag)

Een weekje geleden wist het koor nog van niets. Maar toen er een beroep op ons koor werd gedaan om op zaterdag 25 juni 2022 een feestje van de 100-jarige watersportvereniging Vennemeer in Oud Ade alsnog met shanty-klanken muzikaal op te luisteren, wilde ons koor vanzelfsprekend helpen. Nou daar heeft ons koor geen spijt van gehad.

Alle ca. 100 aanwezige leden en genodigden werden naarmate het programma vorderde (en het zij gezegd, de dorst van de aanwezigen vanzelfsprekend ook gelest moest worden) steeds enthousiaster. En bij de liedjes over “Schuif maar aan en dein maar mee”, ‘de Woonboot” en het bekende “Café aan …” was ons koor plotseling veel groter geworden. Er waren vele zangers en zangeressen bijgekomen. Na 3 toegiften was het tijd voor het “Tabé, ik kies weer zee” en “voer” het koor weer terug naar de haven van Vlaardingen.

Speciale ‘eervolle’ vermelding voor de man die de geluidsinstallatie van het jazzorkest ook voor ons wilde verzorgen, wat onze opbouwgroep flink wat werk uit handen nam, en voor de zeer goede verzorging van onze musici en zangers en zangeressen.

Ons koor hoopt nog veel van dit soort optredens mee te maken!

(klik op de eerste foto voor een uitvergroting en een diashow)

Geef een antwoord