22 juni 2022

Zorgcentrum Zonnehuis

Deze stralende, maar zeer warme, middag mochten wij als koor de haringparty van het Zonnehuis opluisteren.
De opbouwploeg, bestaande uit Hans, André, Theo, Leen, Joop, Cor en Cees Maree zagen zich die middag direct al  geconfronteerd met een niet meewerkende aanhangwagen. En die is toch onontbeerlijk om een optreden te kunnen verzorgen! De klep bleek met geen mogelijkheid open te krijgen. Een extra RIT van Hans naar huis voor een nieuwe sleutel bracht uitkomst. Petje af voor Hans, te weten dat Hans in Capelle a/d IJssel woont. De opbouwploeg kon aan haar klus beginnen.
In de tussentijd waren de bewoners van het Zonnehuis gestaag de “binnentuin” komen binnendruppelen, waar de tropische temperatuur al gauw tot ongekende hoogte steeg. Van overal werden parasols aangesleept om de temperatuur voor het publiek en het koor nog een beetje draaglijk te houden. We hebben er voor de bewoners al met al een gezellige middag van gemaakt ondanks de aanloopproblemen en het feit dat de tropische temperatuur een flinke fysieke aanslag pleegde op de koorleden.
Het Zonnehuis gedroeg zich als een goed gastheer, drank en haring (kwaliteit was prima volgens een kenner) vonden gretig aftrek.

(klik op de eerste foto voor een uitvergroting en een diashow)

Geef een antwoord