22 juli ’23

Zorgcentrum Sonnevanck

Het weer is gelukkig niet meer zo heet dus op het gemakje en zonder klotsende oksels op weg naar deze, voor ons nog onbekende, locatie in ’s Gravenzande. Nog even zoeken naar het beste plekje voor de kooropstelling en intussen verzamelden de Maatjes zich in de fysio-ruimte. Er was keurig voor koffie/thee gezorgd. Ook in de pauze was er voldoende drinken en er kwam verrassend ook nog een volle schaal met cake naar binnen.

Petra heette het koor van harte welkom en direct werd een mooi applaus ons deel. Men had er kennelijk veel zin in……….nou……..dat hadden wij ook. Ons optreden viel samen met het Zomerfeest en er was derhalve veel familie van de bewoners aanwezig.

De zaal was helemaal vol en de activiteitenbegeleiding zocht naarstig naar extra stoelen om de toestroom van bewoners, met of zonder familie, een plekje te geven. De Vlaerdingse Maatjes waren bijna compleet en dus werd het even inschuiven en werd het vrij bewegen wat lastiger. Twee maal een half uur deden wij met veel plezier ons uiterste best en het aanwezige publiek gaf een leuk respons. Men zong en klapte enthousiast mee. Met ‘ het kleine café aan de haven’ als toegift besloten wij deze kennismaking met  ’s Gravenzande.

De activiteitenbegeleiding bij monde van Petra Zeeman, bedankte ons voor een buitengewoon leuk en gezellig optreden. De gasten hebben zich uitstekend vermaakt. Wederom een compliment voor onze bijzondere uitdossing. Men ziet De Vlaerdingse Maatjes heel graag weer terugkomen voor een hernieuwd optreden.

Maatjes, goed gedaan en als wij net zo genoten hebben als de bewoners, dan kunnen wij deze middag weer als buitengewoon geslaagd beschouwen.

Nu even op adem komen en uitkijken naar ons volgende optreden in Schiedam.

(klik op de eerste foto voor een uitvergroting en een diashow)

 

Geef een reactie